Hämeentie 135

00560 Helsinki

4000 m2 | toimisto | 5-8 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Arabiatehdaskortteli Helsingin Toukolassa tunnetaan osana suomalaisen designin historiaa sekä luovien alojen kohtauspaikkana. Entinen keramiikkatehdas uudistuu parhaillaan, mutta on jo hyvin tuttu modernina design-liikkeiden, pääkonttoreiden ja oppilaitosten yhteisönä.

Arabian Kujat on rustiikkinen kortteliosa, joka avautuu punatiilikujien tehdasmiljööseen vuoden 2023-2024 vaihteessa. Korttelista jalostuu tiivis kaupallisten ja julkisen palveluiden kokonaisuus, kun siihen rakennetaan upeita tiloja erikokoisille ja -luonteisille toimijoille, esimerkiksi ravintoloille, päivittäistavarakaupalle ja design-alan liikkeille. Kiinteistössä tulee olemaan korkealuokkaiset palvelut työskentelyn tueksi, kuten aulapalvelu, ravintola ja kahvila, kokoustiloja, sosiaalitiloja, parkkihalli sähköautojen latauspisteineen, pyöräparkki ja pakettiautomaatti.

Korttelista löydät monentyylistä ja -kokoista vuokrattavaa tilaa. Tiloista räätälöidään ja saneerataan juuri teidän haluamanne kokonaisuus pienemmistä toimistoista aina 8000m2 asti.

Olethan yhteydessä, kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus