Perkkaantie 1

02600 Espoo

447 m2 | toimisto | 11 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

447m2 Vuokrataan modernia 11. kerroksen toimistotilaa Espoon Leppävaarasta. Valoisasta toimistosta on kauniit ja avarat kaupunkimaisemat. Tila voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

OOPS Leppävaara sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien päässä. Kiinteistö on aivan Kehä I:n varrella. Kauppakeskus Selloon sekä juna-asemalle on vain 300 metriä. Myöskin tuleva Raide-Jokeri kulkee rakennuksen ohitse.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on itsepalvelukahvila, lounasravintola sekä neuvottelukeskus, josta kiinteistön vuokralaiset voivat varata neuvotteluhuoneita. Eteläpuolen toimistoista avautuvat suoraan näkymät vehreään Hatsinanpuistoon ja Monikonpurolle.

Toimistolle on helppo tulla julkisten liikenneyhteyksien lisäksi myös autolla kuin vaikkapa pyörällä. Pysäköintioikeuksia on yhteensä 493 kpl ja pyöräpaikkoja 315 kpl, joista katettuja on 225 kpl.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy meiltä myös muita vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Halli
Rakennusvuosi:
2021
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus