Siltasaarenkatu 12

00530 Helsinki

92 m2 | toimisto | 8 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Uutta toimitilaa loistavalla paikalla Siltasaari 12:ssa! Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Vuokrattava tila on 92-neliöinen juuri remontoitu toimisto kahdeksannen kerroksen POOLista. POOLissa on 14 erikokoista pientoimistoa, neljä neuvottelutilaa, kaksi puhelintilaa sekä kaksi keittiöloungea. Lisäksi tiloista löytyy kaksi suihkua ja wc-tilat.

Pientoimistotiloihin kuuluvat yhteiskäyttöinen keittiölounge, wifi, pienpaahtimon kahvit ja teet, neuvottelutilojen, puhelintilojen ja tulostimen käyttö sekä yhteiskäyttöisten tilojen siivous.

Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Sijainti on erinomainen – bussi-, raitiovaunu- ja metropysäkit ovat suoraan talon edessä. Autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli. Ympäristö on vilkas ja dynaaminen, ja täällä toimivat yritykset saavat huippuluokan näkyvyyden. Tunnetut maamerkit, kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, vetävät ihmisiä lähistölle. Ympärillä on lukuisia trendikkäitä ja inspiroivia toimijoita sekä kaikki tarvittavat palvelut. Lounastauon voit viettää vaikka Tokoinrannassa! Siltasaari on liikemaailman, vapaa-ajan ja kulttuurin keskittymä, jossa viihdytään myös työajan jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan, tämä tila kannattaa nähdä. Kysy myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus