Hermannin rantatie 8

00580 Helsinki

226 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edustavaa toimistotilaa Kalasataman ytimestä, yrityspuiston uusimmasta v. 2019 valmistuneessa rakennuksessa. Vuokrattavana on 6. kerroksen 226 m2 toimistotila, jossa on valtavat ikkunat, korkeaa avotilaa ja kaksi reilun kokoista huonetta. Tila viimeistellään asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä asennetaan uusi tyylikäs keittiö. Sisäkuvat ovat yleiskuvia kohteen tiloista.

Kiinteistö Hermannin rantatie 8 koostuu kolmesta rakennuksesta: Original, Kasvu ja Loikka. Kiinteistö on valmistunut vuosien 2009-2019 aikana. Kasvu ja Loikka rakennusten laajennusosat ovat saaneet LeedGold -ympäristösertifikaatin.

Kiinteistö tarjoaa kaikki laadukkaat Business Parkin palvelut, kuten aulapalvelun, laadukkaan ravintolan, vuokrattavat neuvottelutilat, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, hyvinvointipalvelut sekä auto-ja rengaspalvelut.

Kiinteistön sijainti on erinomainen. Kauppakeskus Rediin ja Kalasataman metroasemalle on vain 350 metrin kävelymatka.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus