Hitsaajankatu 20

00810 Helsinki

571 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 571-neliöinen toimistotila loistavien liikenneyhteyksien varrelta Herttoniemen parhaassa yrityslokaatiossa. Tilaan voidaan toteuttaa asiakkaan toivomia muutoksia.

Suositulla Opus 3:n pientoimistoalueella yrityksillä on yhteinen lounge, keittiö, wc-tilat ja neuvotteluhuoneita. Opus 3:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen vuokralaisten käytettävissä.

Itäväylän kupeessa sijaitsevaan Opus 3:een on helppo tulla autolla rakennuksessa sijaitsevaan parkkihalliin. Itäväylää pitkin on hyvä yhteys myös Kehä I:lle. Metrolle ja bussipysäkille on lyhyt kävelymatka. Metrolla pääsee keskustaan noin 10:ssä minuutissa.

Opus Business Park tarjoaa monia palveluja ravintola- ja kokouspalveluiden lisäksi, kuten aulapalvelut, kuntosali, sauna- ja, sosiaalitilat, vartiointi, sähköautojen latauspisteet. Alueella on myös autopesu ja hammaslääkäri. Pohjakerroksessa on ruokakauppa, johon on suora yhteys sekä yhteisiä tiloja.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Halllissa
Rakennusvuosi:
2006
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus