Karvaamokuja 2 D

00380 Helsinki

330 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan erittäin laadukasta, pääkonttoritasoista toimistotilaa Pitäjänmäeltä. Vuokrattava tila on 330 m2 toimistotila.

Kiinteistö Colony Pitäjänmäen sijainti on mitä parhain. Se sijaitsee Pitäjänmäen parhaalla paikalla, Haagan liikenneympyrän vieressä, josta on sujuvat yhteydet niin Helsingin ydinkeskustaan kuin lähiseudulle. Julkisen liikenteen palvelut ovat lähellä: Karvaamokujan linja-autopysäkki on vain 3 minuutin ja Huopalahden juna-asema 15 minuutin kävelymatkan päässä. Syksystä 2023 lähtien Raidejokeri, pikaraitiotieliikenne, mahdollistaa vielä paremmat julkisen liikenteen palvelut. Oman auton käyttäjiä palvelee vuokrattavat autopaikat hallista.

Colony Pitäjänmäki koostuu 8 kerroksesta ja se on rakennettu 2004 sekä remontoitu täysin 2022 vastaamaan tulevaisuuden vuokralaiskokemuksia ja korkeita kestävän kehityksen vaatimuksia. Kiinteistö on saanut BREEM-ympäristösertifikaatin.

Colony Pitäjänmäellä on erittäin kattavat palvelut, kuten kahvila ja ravintola, aulapalvelu, monipuoliset kokoustilat, suihku- ja sauna- ja pukuhuonetilat, kuntoilutilat, pyörävarasto ja pysäköintitilat.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2004
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus