Karvaamokuja 2 D

00380 Helsinki

1270 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan erittäin laadukasta, pääkonttoritasoista toimistotilaa Pitäjänmäeltä, vuokrattava tila on 1270m2 toimistotila.

Kiinteistö Colony Pitäjänmäki sijainti on mitä parhain, Pitäjänmäen parhaalla paikalla, Haagan liikenneympyrän vieressä, josta on sujuvat yhteydet niin Helsingin ydinkeskustaan kuin lähiseudulle. Julkisen liikenteen palvelut ovat lähellä: Karvaamokujan linja-auto seisakki on vain 210m/3min ja Huopalahden juna-asema on 1km/15min kävelymatkan päässä. Syksyllä 2023 lähtien Raidejokeri, pikaraitiotieliikenne, alkaa joka mahdollistaa vielä paremmat julkisen liikenteen palvelut. Oman auton käyttäjiä palvelee vuokrattavat autopaikat hallista.

Colony Pitäjänmäki koostuu 8 kerroksesta ja on rakennettu 2004, remontoitu täysin 2022 täyttäen vastaamaan tulevaisuuden vuokralaiskokemuksia ja korkeita kestävän kehityksen vaatimuksia ja siten kiinteistö on saanut BREEM-ympäristösertifikaatin.

Colony Pitäjänmäellä on erittäin kattavat palvelut kuten kahvila ja ravintola, aulapalvelu, monipuoliset kokoustilat, suihku- ja sauna- ja pukuhuonetilat, kuntoilutilat, pyörävarasto ja pysäköintitilat.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Vuokrattava tila on 1270m2 toimistotila.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2004
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus