Tuulikuja 2

02100 Espoo

575 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan erittäin laadukasta pääkonttorin tasoista toimistotilaa Espoon Tapiolasta. Vuokrattava tila on 575 m2 toimistotila.

Kiinteistö Colony Tapiola on valmistunut vuonna 2005 ja remontoitu täysin 2022. Kiinteistö oli valmistuessaan Euroopan korkein puurakenteinen toimistorakennus. Kiinteistö on rakennettu mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen ja se on saanut BREEM In-Use Very Good sertifikaatin.

Kiinteistö Colony Tapiolan sijainti on erinomainen aivan Länsiväylän varrella, josta ajaa Helsingin keskustaan 15 minuutissa. Julkisen liikenteen palvelut ovat hyvät. Tuuliniityn linja-autopysäkki on vain 3 minuutin ja Tapiolan Metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

Kiinteistössä on erittäin laadukkaat palvelut kuten aulapalvelu, kahvila ja ravintola, monipuoliset kokoustilat, suihkut ja pukuhuoneet, kuntosali, pyörävarasto ja pysäköintitilat ja latauspisteet. Naapurissa on myös crossfit kuntosali, kaupungin teatteri ja Kauppakeskus Ainoan palvelut.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2005
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus