Sokerilinnantie 11

02600 Espoo

341 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Sola Business Valley on suosittu toimistokohde Kehä I:n varrella, Leppävaaran palveluiden ja juna-aseman vieressä. Täältä löydät yrityksellesi edustavat toimitilat parhaalla sijainnilla. Vuokrattavana on 5. kerroksen 341m2 toimistotila.

Toimitilojen muunneltavuus, hyvät palvelut ja huippusijainti luovat Solasta erinomaisen työympäristön kaikenlaisille tiimeille. Kiinteistö on vastuullinen toimitilakohde, jolla on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti.

Kiinteistössä toimii aulapalvelu, joka helpottaa yrityksesi ja asiakkaittesi arkea. Solassa on lounasravintola, joka tarjoaa buffet tyylistä lounasta arkisin. Solan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös erikokoisia vuokrattavia kokoustiloja. Kokoustilat ovat varusteltu nykyaikaisesti ja monipuolisesti. Kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ravintolan kautta.

Autoilijoille Solan pysäköintihallissa on runsaasti pysäköintitilaa ja pyöräparkki. Autopaikkoja on tarjolla myös talon ulkokannella. Kiinteistön omistaja tarjoaa vuokalaisilleen myös sähköautojen latauspaikkoja

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2012
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus