Yrjönkatu 23A

00100 Helsinki

149 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tasokasta saneerattua toimistotilaa Helsingin keskustasta. Vuokrattava tila on 5. kerroksien 149 m² toimistotila. Kuvat ovat esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Tästä hyväkuntoisesta kahteen suuntaan avautuvasta toimistohuoneistosta on upeat näkymät Yrjönkatua pitkin. Rakennukseen on valmistunut uusi hissi kesäkuussa 2021.

Toimistokiinteistö Yrjönkatu 23 sijaitsee Suomen tunnetuimman kauppakeskuksen Forum-korttelin yhteydessä. Forum kortteli rajoittuu Yrjönkatuun, Simonkatuun ja Mannerheimintiehen.
Kohde valmistui täydellisestä saneerauksesta kevään/2021 aikana, jolloin uusittiin talotekniikka uusimmalla teknologialla. Kiinteistön käyttäjät saivat remontin yhteydessä optimaaliset valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteet ja samoin myös langattomasti ja häiriöttä toimivat verkkoyhteydet.

Kiinteistön sijainti on erinomainen ja kaikkialle keskustaan on lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan vieressä, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen työmatkustamisen. Oman auton käyttäjiä palvelee lukuisat operaattorit kuten esim. Forum P pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.

Kiinteistön omistaa Sponda.

Kysy tarjous tästä tilasta!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1983
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus