Fabianinkatu 21

00130 Helsinki

607 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana pääkonttoritason arvotoimistotilaa Kaartinkaupungista. Kyseessä on katutason 607 m² liiketila. Liiketila sijaitsee Kasarmitorin kulmauksessa. Erikoisuutena tilassa on valoisuutta tuova kattoikkuna.

Uudistuvat tilat tarjoavat henkilökunnallenne työhyvinvointia tukevan työympäristön, joka on muokattavissa toiveidenne mukaan noin 200-3000 neliön toimistoiksi. Kiinteistöllä on BREEAM Good-tason ympäristösertifikaatti.

Fabian 21 sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 800 metriä ja raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Kiinteistö Fabian 21 tarjoaa loistokkaat tilat yritykselle. Viimeisin saneeraus on tehty 2011 ja kiinteistö sisältää monipuoliset palvelut. Kiinteistössä olevan tapahtumatalo Bankin kautta on mahdollista varata neuvotteluhuoneita ja tiloja tilaisuuksia varten. Alueella on ravintoloita, hotelleja, ruokakauppa sekä posti. Työhyvinvointia tukee talossa toimiva Elixian kuntosali.

Kiinteistössä on autopaikkoja yhteensä 60 kpl hallissa ja pihalla. Q-park Kasarmitorin ja Q-park Erottajan pysäköintilaitokset ovat myös lähellä. Työmatkalaisten ja asiakkaiden ekotehokasta liikkumista helpottavat kiinteistön oma polkupyöräparkki ja suihkutilat.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1954
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus