Kumpulantie 11

000520 Helsinki

1480 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan pääkonttoritason toimitilaa trendikkäästä Vallilasta. Vuokrattavana on 2. kerroksen 1480 m2 toimistotila.

Trendikäs ja kehittyvä Vallilan alue vetää puoleensa erilaisia yrityksiä aina korkean profiilin yrityksistä luovan alan toimijoihin. Vallilan alue tarjoaa yrityksille kansainvälisen tason palvelut kauppakeskuksineen ja suosittuine trendiravintoloineen. Kävelymatkan läheisyydessä sijaitsevat Mall of Tripla ja Messukeskus.

Kiinteistö Kumpulantie 11 tarjoaa yrityksille kustannustehokasta monitoimitilaa. Tiloja on mahdollista muokata yrityksen tarpeita vastaaviksi. Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä

Kohde sijaitsee Pasilan aseman kupeessa, Helsingin toiseksi tärkeimmän pääväylän, Teollisuuskadun, ja vilkkaan Mäkelänkadun välissä. Pasilan asemalle on noin 800 metriä ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä.

Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestelmä.

Vuokralaisille on tarjolla 90 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on 20 lukittavaa paikkaa autohallin yhteydessä. Vierailijoille on useita kadunvarsipaikkoja ja lähistöllä sijaitsee myös Elimäentien parkkiluola.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Autopaikat:
90
Rakennusvuosi:
1992
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus