Yrjönkatu 23A

00100 Helsinki

128 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tasokasta saneerattua toimistotilaa Helsingin keskustasta. Vuokrattava tila on 2. kerroksien 128 m² toimistotila.

Tästä siistikuntoisesta kahteen suuntaan avautuvasta toimistohuoneistosta on upeat näkymät Yrjönkatua pitkin. Rakennukseen on uusi hissi valmistunut kesäkuussa 2021.

Toimistokiinteistö Yrjönkatu 23 sijaitsee Suomen tunnetuimman kauppakeskuksen Forum-korttelin yhteydessä. Forum kortteli rajoittuu Yrjönkatuun, Simonkatuun ja Mannerheimintiehen.
Kohde valmistui täydellisestä saneerauksesta kevään/2021 aikana, jolloin uusittiin talotekniikka uusimmalla teknologialla. Kiinteistön käyttäjät saivat optimaaliset valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteet ja samoin myös langattomasti ja häiriöttä toimivat verkkoyhteydet.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, kaikkialle keskustaan on lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan vieressä, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen työmatkustamisen. Oman auton käyttäjiä palvelee lukuisat operaattorit kuten esim. Forum P pysäköintihalli, johon on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.

Kiinteistön omistaa Sponda.

Kysy tarjous tästä tilasta!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1983
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus