Atomitie 5

00370 Helsinki

432 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan siistiä ja modernisoitua toimisto- ja tuotantotilaa Pitäjänmäeltä. Vuokrattava tila on 3. kerroksen 432 m² tila.

Atomitie 5 kiinteistö on monimuotoinen kohde, jossa voi yhdistää modernin toimistotilan sekä tuotanto- ja varastotilaa soveltuen monenlaiseen yritystoimintaan. Kohteessa voi yhdistellä erilaisia asiakas-, toimisto- ja huoltotiloja. Kiinteistöstä löytyy kolme tavarahissiä, jotka johtavat suoraan lastauslaiturille.

Kiinteistössä on kuusi maanpäällistä kerrosta ja kellarikerros yhteensä 30.500 m². Kohdetta on kattavasti saneerattu vuosien varrella ja siihen on pyritty kehittämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita tiloja. Atomitie 5 kiinteistö on sertifioitu GOOD-pisteillä.

Atomitie 5 sijainti on erinomainen. Valimon junapysäkille on vain 200 metrin matka ja oman auton käyttäjiä palvelee hallipaikat lämpöpistokkeilla.

Tilat saneerataan käyttäjän toiveiden mukaisesti. Kohteen kuvat ovat saneeratuista tiloista jotka ovat tehty.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi ja kysy tarjousta tästä tilasta. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1974
Kunto:
Siisti
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus