Sörnäisten rantatie 33

00540 Helsinki

266 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edullista toimistotilaa huippusijainnilla Sörnäisissä. Vuokrattavana on 6. kerroksen 266 m² toimistotila. Tiloissa on omat wc:t ja keittiö.

Kiinteistö Sörnäisten rantatie 33 teollisuus- ja toimistokiinteistö on 6-kerroksinen rakennus joka valmistui vuonna 1976. Kiinteistössä on lastauslaiturit ja useat tavarahissit, joka mahdollistaa isojen kappaletavaroiden kuljettamisen omiin tiloihin, joka siten soveltuu monenlaiseen yritystoimintaan.

Kiinteistön sijainti on erinomainen. Sörnäisten ja Kalasataman metroasemat ovat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä, joka mahdollistaa julkisen liikenteen käytön tehokkaasti. Myös Kauppakeskus Redin kauppojen ja palveluiden läheisyys on vain alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelee maksulliset autopaikat hallista.

Sponda Oy omistaa tämän tilan.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1976
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus