Kasarmikatu 21

00130 Helsinki

750 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa arvorakennuksesta Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattavan tilan pinta-ala on 750 m².

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2017 ja se sijaitsee arvostetulla alueella Eteläesplanadin ja Kasarmitorin välissä Helsingin ydinkeskustassa. Julkiset liikenneyhteydet ovat aivan lähietäisyydellä. Päärautatieasema on vain 8min ja Metroasema 9min kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat Aimo Park Kasarmitori, sekä talon alla oleva halli.

Alueella tyypillisiä toimijoita ovat laadukkaiden ravintoloiden lisäksi kansainväliset konsulttitoimistot ja lakiasiantoimistot.

Moderni toimistorakennus tarjoaa joustavat ja tehokkaat työtilat isommallekin organisaatiolle. Kiinteistön pohja antaa mahdollisuuden toteuttaa helposti erilaisia toimitiloja tarpeen mukaan.

Kasarmikatu 21 on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Kaikki materiaali- ja rakennustapavalinnat on tehty erityisellä huolella. Rakennukselle on haettu korkeinta, platinatason LEED-ympäristösertifikaattia.

Kysy tarjousta sekä lisätietoja meidän välittäjiltämme.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus