Etsitkö vuokralaista tai oletko myymässä toimitilaasi?

Välityspalvelut

Etsittekö vuokralaista vapaisiin tiloihinne?

Sopivien vuokralaisten löytäminen vapaille toimitiloille vaatii usein laajaa näkyvyyttä ja suurta yhteydenottomäärää tilanhakijoilta. Tuloskiinteistöt käyttää vapaiden toimitilojenne markkinoinnissa kaikkia Suomen keskeisimpiä toimitilaportaaleita, jonka lisäksi teemme aktiivista kohdennettua markkinointia.

Yrityksemme käytettävissä oleva tieto, suuret ilmoitukset ja monipuolinen markkinointi yhdistettynä laajaan kokemukseemme edistää kiinteistöomistajien mahdollisuuksia tyhjien tai tyhjenevien tilojenne täyttämiseen.
Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä vuokralaiset.

Myyntipalvelut

Meillä on pitkäaikainen kokemus toimitila- ja sijoituskiinteistöjen kauppaan liittyvien neuvonanto- ja välityspalvelujen tuottajana.

Huolehdimme kaikista asiakkaidemme kauppaprosesseihin kuuluvista asioista ja teemme toimeksiannot huolellisesti, ammattitaitoisesti ja aktiivisesti tuloksiin pyrkien.

Myyntipalvelumme auttaa kiinteistönomistajia saamaan parhaan mahdollisen hinnan omaisuudestaan.

Laadimme houkuttelevat myynti-ilmoitukset, käytämme laajaa verkostoa markkinoidaksemme kiinteistöä ja hoidamme neuvottelut ostajien kanssa.
Olemme mukana kaikissa vaiheissa aina tarjousten vastaanottamisesta kauppakirjan allekirjoitukseen asti.

Tunnemme markkinat ja niillä toimivat tahot tarpeineen, mistä on selvää etua, kun pyritään laajasti kartoittamaan potentiaalisia ostajia tai myyjiä.

 

Contact form FI
Suostumus