Etu-Hankkion Katu 1

33700 Tampere

681.5 m2 | varasto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Tampereen Messukylän alueella sijaitsevat teollisuuskiinteistöt Castrulli ja Pajavuokraajat koostuvat kahdesta isosta teollisuusrakennuksesta sekä useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön.

Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet. Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia, tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola.

Vapaa tila:
G-hallissa 1. kerroksen korkeaa n. 7,5 m hallitilaa, jossa järeä hallinosturi ja suuri lattian kantavuus.
Tilan koko 681,5 m2. Osa avointa tuotantokokonaisuutta jossa maantason nosto-ovi yhteiskäytössä viereisen vuokralaisen kanssa. Myös erillisiä kaappeja vuokrattavissa rakennuksen sosiaalitiloista.

Osa kuvista havainnekuvia. Ole yhteydessä niin mennään katsomaan paikan päälle kaikki kiinteistössä vapaana olevat teidän käyttöönne soveltuvat tilat.

Ole yhteydessä:
annina.niemi@tuloskiinteistot.fi tai p. 0404812220

Muistathan, että palvelumme ovat tilanhakijoille veloitukseton.

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus