Hatanpään valtatie 11

33100 Tampere

362 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Modernia toimistoa etsivälle on Ratinankaaresta vapautunut kolmannen kerroksen suuri toimisto, joka on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle. Tilojen koot ovat tällöin 362 m2 ja 690 m2. Tilat koostuvat avotilasta sekä sopivasti työhuone- ja neuvottelutiloista. Tiloja on myös helppo muokata seiniä purkamalla tai rakentamalla, sillä talotekniikka on suunniteltu joustavaksi. Katso kohteen kuvista kiinteistössä jo toteutetuista toimistoista sekä havainnekuvia, millaisiksi tiloja voidaan muokata. Ota yhteyttä, niin järjestämme tutustumisen tilaan ja autamme suunnittelun alkuun!

Ratinankaari sijaitsee Ratinan kauppakeskuksen vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Keskustorista ja rautatieasemasta. Bussiyhteyden kohteeseen ovat erinomaiset ja ratikkapysäkki sijaitsee vieressä. Autoilijoille on tarjolla runsaasti autopaikkoja kiinteistön hallissa. Myös sähköauton latauspaikkoja! Pyöräilijöille on varattu hyvät pukuhuonetilat sekä suihkut.

Vuonna 2013 valmistunut Ratinankaari on A-energialuokan toimistotalo, jolle on myönnetty Gold-tason LEED- ympäristösertifikaatti.

Kysy lisää kohteesta sekä muista vaihtoehdoistamme!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2013
Kunto:
Hyvä
Varustelu:
Aulapalvelu Ravintola Vuokrattavat neuvottelutilat Pukuhuone- + suihkutilat Autohalli Sähköautojen lataus Varastotilaa
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus