Martinkyläntie 39b

01720 Vantaa

1384 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana liike- ja varastotilaa erinomaisella sijainnilla Vantaan Varistossa, Martinkyläntie 39b. Tämä 1384 m² tila koostuu 884 m² avarasta ja korkeasta myymälätilasta sekä 500 m² korkeasta varastotilasta, jonka korkeus on noin 6,5 metriä. Varastotilassa on kaksi lastaustaskua tavaran sujuvaa purkua varten.

Kiinteistö sijaitsee Kehä 3 tuntumassa, mikä takaa erinomaiset liikenneyhteydet ja helpon saavutettavuuden asiakkaille. Variston ja Petikon alue on tunnettu vähittäiskaupan keskittymänä, ja läheisyydestä löytyvät mm. Kauppakeskus Viisari ja Tokmanni. Kiinteistössä on autohalli, joka tarjoaa asiakkaille ja henkilökunnalle runsaasti pysäköintitilaa.

Tämä näkyvällä sijainnilla oleva tila soveltuu monenlaiseen vähittäiskauppaan ja yrityskäyttöön, mahdollistaen suuret asiakasvirrat. Tila vapautuu sovittaessa nykyiseltä vuokralaiselta.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus