Uutistie 3

01770 Vantaa

175 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa Vantaalta Pressi Smart Premises kohteesta, B-talosta, vuokrattava tila on 3. kerroksen 175m2 toimistotila.

Kiinteistö Pressi Smart Premises koostuu kahdesta valmiista kiinteistöstä, joista C-talo valmistui vuonna 2019 ja B-talo vuonna 2022. Sijainti on erinomainen Kehä 3
ja Hämeenlinnanväylän tuntumassa, mikä mahdollistaa nopeat yhteydet sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintipaikkoja, pyöräparkki sekä sosiaalitilat suihkuineen pyöräilijöille.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät: Vantaankosken juna-asemalle on vain 800 metrin (noin 11 minuutin) kävelymatka, ja Sanomalan sekä Kivimäenpuiston linja-autopysäkit sijaitsevat vain 200 metrin (3 minuutin) kävelymatkan päässä.

Kiinteistön tilat ovat uudenveroisia ja varustettu moderneimmilla energiatehokkuusmenetelmillä ja tilatekniikalla, tarjoten erinomaiset puitteet nykyaikaiseen yritystoimintaan.

Kysy lisää tilavaihtoehdoista Pressi Smart Premises -kiinteistössä!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Rakennusvuosi:
2022
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus