Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

173 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa Vantaankoskelta Kehämyllystä, vuokrattava tila on 3. kerroksen 173m2 toimistotila.

Kehämylly Business Park on vuonna 2008 valmistunut moderni liikekiinteistö, joka tarjoaa noin 11.000 m² toimistotilaa ja 1.500 m² liiketilaa. Sijainti on erinomainen aivan Kehä 3
ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä, mikä takaa nopeat ja sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä Ruukinrannan linja-autoseisakki on vain 100 metrin ja 2 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vantaankosken juna-asemalle on matkaa 1,6 km.

Kehämylly Business Park tarjoaa kattavat palvelut, kuten viihtyvyyttä parantavan talotekniikan, huippunopeat tietoliikenneyhteydet, neuvottelutilat ja kokouspalvelut. Lisäksi kohteessa on vastaanottopalvelut, postitus-, tulostus- ja kopiointipalvelut, puhelin- ja sihteeripalvelut, IT-tuki, hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä siivouspalvelut, jotka takaavat mukavan ja toimivan työympäristön.

Kysy lisää tilavaihtoehdoista Kehämylly Business Parkissa!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Rakennusvuosi:
2008
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus