Ahventie 4

02170 Espoo

122 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana laadukasta 122 m² toimistotilaa Espoon Haukilahdesta. Tämä toisen kerroksen toimistotila sijaitsee Ahti Business Parkissa, osoitteessa Ahventie 4, aivan Länsiväylän varrella. Kiinteistö tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksellesi keskeisellä paikalla.

Ahti Business Park on rakennettu vuonna 1978 ja kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta. Sille on myönnetty Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti. Sijainti on ihanteellinen, sillä Helsingin keskustaan ajaa vain noin 15 minuutissa ja Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä. Pihalla ja hallissa on vuokrattavia autopaikkoja oman auton käyttäjille.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat loistavat, sillä Niittykummun metroasema on 950 metrin eli noin 13 minuutin kävelymatkan päässä. Työmatkapyöräilijöille kiinteistössä on laadukas pyöräparkki sekä siistit pukuhuonetilat.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1978
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus