Hatanpään Valtatie 24

33100 Tampere

259 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Tässä tilassa on todennäköisesti kaupungin suurin näyteikkuna yhdessä vilkkaimmissa risteyksistä! Mikäli siis haluat maksimoida näkyvyyden ja isoista ikkunoista on hyötyä yrityksellesi, tämä sijainti on ehdoton.

Tämä 1. kerroksen tila sopii niin toimistoksi kuin liikekäyttöön. Tilaan on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa ja toinen sisäänkäynti on kiinteistön aulasta. Tilassa on tällä hetkellä muutamia lasiseinäisiä huonekkeita, mutta tila suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ota yhteyttä, niin autamme suunnittelun alkuun!

Dynamo Business Park on vuonna 2002 valmistunut edustava toimistokiinteistö Tampereen Ratinassa. Kiinteistössä on kaikki modernit Business Park palvelut käytettävissä kilpailukykyiseen vuokratasoon. Liikenteellisesti Dynamo on helposti saavutettavissa ja autopaikkojakin on tarjolla runsaasti.

Kiinteistöä on ylläpidetty jatkuvasti. Viimeisimpänä onkin juuri valmistunut aulan sekä kiinteistön sosiaalitilojen päivitykset. Dynamossa onkin nyt erityisen hyvät tilat pyörille ja pyöräilijöille.

Kuvissa esimerkkejä kiinteistön yleisistä tiloista sekä toteutetuista remonteista. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2002
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus