Etu-Hankkion Katu 1

33700 Tampere

1484 m2 | tuotanto | 1 Floor

View the photos
Property description

Tampereen Messukylän alueella sijaitsevat teollisuuskiinteistöt Castrulli ja Pajavuokraajat koostuvat kahdesta isosta teollisuusrakennuksesta sekä useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön.

Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot. Pääosassa hallitiloja on järeät siltanosturit, paineilmaverkko ja isot nosto-ovet. Hallitilat ulottuvat rakennuksen läpi ja ovat läpiajettavia, tai jaettavissa kahdelle käyttäjälle omilla nosto-ovilla. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla suihku- ja saunatilat sekä lounasravintola.

Vapaa tila:
1. krs, 1484 m2 kokoinen hallitila, järeä nosturi 10t, ja suuri lattian kantavuus. Vapaa korkeus 7,5 m, oma maantason nosto-ovi 5,15x 5.75 m. Tilaan kuuluu toimisto/varasto-osa n. 18,5 m2 ja yläkerran taukotilat n. 22,5 m2. Myös erillisiä kaappeja vuokrattavissa rakennuksen sosiaalitiloista.

Osa kuvista havainnekuvia. Ole yhteydessä niin mennään katsomaan paikan päälle kaikki kiinteistössä vapaana olevat teidän käyttöönne soveltuvat tilat.

Ole yhteydessä:
annina.niemi@tuloskiinteistot.fi tai p. 0404812220

Muistathan, että palvelumme ovat tilanhakijoille veloitukseton.

Additional information
Contact details
Annina Niemi
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus