Keilaranta 1

02150 Espoo

180.5 m2 | toimisto | 2 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana 180,5 m² toimistotilaa Keilaniemestä, platinatason Keilaranta 1 -kiinteistöstä.

Tämä kestävän kehityksen mukaisesti rakennettu toimistokiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla meren rannalla, suoraan Keilaniemen metroaseman yläpuolella. Kiinteistön uudisosalle on myönnetty arvostettu LEED®Platina-ympäristösertifikaatti.

Keilaranta 1 tarjoaa vuokralaisille monipuoliset palvelut, kuten neuvotteluhuoneiden, kuntosalin sekä lounasravintolan ja catering-palveluiden käyttömahdollisuuden. Lisäksi vuokrattavissa on kaksi erillistä sauna- ja edustustilaa. Kiinteistön toimistohuoneistot ovat joustavasti muunneltavissa.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy laaja neuvotteluhuonekeskus, jossa on 23 erikokoista neuvottelutilaa 6−200 henkilön tilaisuuksiin.

Sijainti Kehä 1:n ja Länsiväylän vieressä takaa erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, ja kohteessa on runsaasti pysäköintitilaa henkilökunnalle.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Year built:
2012
Condition:
Hyvä
Contact details
Jorma Ryynänen
Nina Meyke
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus