Niittytaival 13

02200 Espoo

628 m2 | toimisto | 3 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana erinomaisella sijainnilla 628 m² toimistotila Espoon Niittykummusta. Tämä kolmannen kerroksen toimistotila tarjoaa modernit ja monipuoliset tilat yrityksellesi erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Kiinteistö Niittytaival 13 sijaitsee loistavalla paikalla, josta Helsingin keskustaan pääsee noin 15 minuutissa autolla. Lisäksi Kauppakeskus Iso Omenan palvelut ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Niittykummun metroasema on 800 metrin päässä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä, mahdollistaen sujuvan julkisen liikenteen käytön.

Vuonna 2002 valmistunut kiinteistö käsittää yhteensä 5048 m² viidessä kerroksessa. Pysäköinti on järjestetty kiinteistön pihalle, jossa on 152 autopaikkaa. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti, joka takaa rakennuksen ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen mukaiset standardit.

Sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Pihalla
Year built:
2002
Condition:
Hyvä
Contact details
Jorma Ryynänen
Nina Meyke
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus