Metsänpojankuja 1

02130 Espoo

466 m2 | toimisto

View the photos
Property description

Vuokrattavana monipuolinen ja muunneltava 466m² toimistotila Pohjois-Tapiolassa. Tila suunnitellaan vastaamaan yrityksenne yksilöllisiä tarpeita yhdessä talon oman sisustusarkkitehdin kanssa. Toimistotila sijaitsee täysin saneeratussa kiinteistössä, joka vastaa myös vaativimpien käyttäjien tarpeisiin.

MaarinPortti on pääkonttoritason toimitilakiinteistö, jossa yhdistyvät energiatehokkuus ja vastuullisuus. Tiloille haetaan LEED Platinum -sertifikaattia, joka on korkein ympäristöystävällisyyden tunnustus. Työskentely-ympäristö on suunniteltu tukemaan hyvinvointia, huomioiden muun muassa erinomaisen sisäilman laadun, valaistuksen ja akustiikan, jotta työpäivät olisivat mahdollisimman viihtyisiä ja tehokkaita.

Kiinteistössä on kattavat palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio ja vuokrattavia neuvottelutiloja, jotka tukevat sujuvaa arkea. Laadukas ravintola ja läheinen ruokakauppa tarjoavat lisäarvoa vuokralaisille, kuten myös Tapiolan keskuksen ja kauppakeskus Ainoan monipuoliset palvelut noin 2km päässä. Pysäköintipaikkoja on hyvin saatavilla sekä hallissa että piha-alueella.

Sijainti Kehä I:n varrella on erinomainen, ja julkiset liikenneyhteydet ovat kätevästi muutaman minuutin kävelymatkan päässä, sillä bussi- ja Raidejokeri-pysäkit ovat läheisyydessä. Lisäksi metroasemalle (Aalto-Yliopisto) kävelee alle 15 min.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1998
Condition:
Uusi
Contact details
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus