Vuolteenkatu 2

33100 Tampere

205 m2 | toimisto | 1 Floor

View the photos
Property description

Mikäli etsit näkyvyyttä brändillesi tai toimistosi keskeinen sijainti on tärkeää, tämä tila vastaa tarpeisiisi. Sijainti vilkkaan Hatanpään valtatien varrella katutasossa ja suuret, näkyvyyteen hyödynnettävissä olevat ikkunapinnat luovat puitteet liiketoiminnan menestykselle. Tila soveltuu erinomaisesti toimistoksi, liiketilaksi tai show roomiksi, joka on helposti asiakkaiden tai työntekijöiden tavoitettavissa niin julkisilla kuin omalla autolla kuljettaessa.

Pohjaratkaisultaan kohde on avonaista tilaa, jossa on valmius lasiseinäisen neuvotteluhuoneen rakentamiseksi. Myös muut muutostyöt ovat mahdollisia. Vuokraan sisältyy jyvitys yhteisistä tiloista kuten aulatiloissa sijaitsevien neuvotteluhuoneiden käytöstä.

Ratinan toimistotalo on valmistunut vuonna 2020 ja on sijainniltaan sekä laatutasoltaan yksi kaupungin parhaista. Kiinteistöllä on Leed Gold ympäristösertifikaatti ja sen energialuokka on A. Ratinan suosittu kauppakeskus lukuisine palveluineen sijaitsee aivan toimistotalon vieressä.

Julkiset liikenneyhteydet alueella ovat erinomaiset. Useat eri bussilinjat kulkevat kiinteistön vierestä ja bussiasema sijaitsee naapurissa. Lähin ratikkapysäkki on neljän minuutin kävelyn päässä ja rautatieasemalle kävelee noin 10 minuutissa.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely kohteelle. Voimme kartoittaa teille samalla myös muut vastaavat vaihtoehdot.

Additional information
Parking space:
Kyllä
Year built:
2020
Condition:
Erinomainen
Features:
Aulapalvelu, neuvotteluhuoneita, autopaikat
Contact details
Annina Niemi
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus