Hämeenkatu 22

33100 Tampere

882 m2 | toimisto | 5 Floor

View the photos
Property description

Erityistä ja uniikkia tilaa etsivälle!

Tämä aikaisemmin pankin toimistona toiminut tila huokuu arvokkuutta. Toimiston kauniit kaari-ikkunat antavat näkymän Hämeenkadulta Kauppakadulle. Alkuperäiset kaakeliuunit ja erkkerit tuovat mielenkiintoa sisustukseen. Tässä tilassa on jopa oma parveke Hämeenkadulle!

Tilat sijaitsevat kiinteistön 5. kerroksessa, joten näkymät ulos ovat avoimet. Kerros on kokonaisuudessaan 882 m2, joka voidaan jakaa kahteen tai kolmeen toimistoon.

Myös muut tilavaihtoehdot sekä muutostyöt ovat mahdollisia. Kysy lisätietoja kohteesta!

Arkkitehti Birger Federleyn suunnittelema jugendtyylinen arvotalo tarjoaa näyttävät puitteet yrityksellesi. Hiljattain valmistunut julkisivuremontti on saanut kiinteistön uuteen loistoon. Sijainti Tampereen pääkadun varrella mahdollistaa helpon saavutettavuuden sekä monipuoliset palvelut ovat käden ulottuvilla.

Paikalle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vain kivenheiton päässä kiinteistöstä. Lisäksi juna-asema on n. 10 minuutin kävelymatkan tai parin minuutin ratikkamatkan päässä.

Additional information
Condition:
Tyydyttävä
Contact details
Annina Niemi
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus