Porkkalankatu 5

00180 Helsinki

670 m2 | toimisto | 5 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana 670 m² moderni toimisto Ruoholahdessa, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hyväkuntoisessa tilassa on tällä hetkellä avotilaa sekä neuvottelu- ja vetäytymishuoneita, uudelle vuokralaiselle rakennetaan myös keittiö/lounge-alue. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely voidaan päivittää tulevan vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Rakennus on kunnostettu vuonna 2012 ja remontoitu laajalti nykyaikaisiksi toimistotiloiksi tunnetuille vuokralaisille, kuten Accenture ja Cargotec. Remontissa uusittiin pääsisäänkäynti, julkisivu kunnostettiin ja talotekniikka päivitettiin, tiloissa on mm. kaukojäähdytys. Rakennuksessa on näkyvät kyltit Porkkalankadun ja Länsiväylän puolella.

Kiinteistön palvelut ovat erinomaiset: aulapalvelu, vuokrattavat edustavat neuvottelutilat, erittäin suosittu lounasravintola Dylan catering-palvelulla, pyöräparkki sisällä ja ulkona sekä sosiaalitilat. Rakennuksessa on uusi iso 1000 m² kaupallinen kuntosali, autonpesupalvelu autotallissa ja ajoreitti lämpimään halliin suoraan Länsiväylältä. Lisäksi käytettävissä ovat latausasemat sähköautoille. Metro ja raitiovaunu ovat vain 200 metrin päässä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Condition:
Hyvä
Contact details
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus