Kaarlenkatu 9-11

00530 Helsinki

497 m2 | toimisto | 2-3 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana laadukas 497 m² toimistotila Helsingin Kallion ytimessä, Kaarlenkatu 9-11 (K9) kiinteistössä. Tila sijaitsee 2.-3. kerroksissa ja tarjoaa erinomaiset puitteet yritykselle, joka arvostaa keskeistä sijaintia ja kattavia palveluita. Kaarlenkadun ratikkapysäkki on aivan kiinteistön edessä, mikä takaa erinomaiset julkiset liikenneyhteydet.

K9-kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta, joista nuorimmat on rakennettu vuosina 1972 ja 1947. Rakennuksessa on tarjolla kaikki modernin toimistotalon palvelut, kuten aulapalvelu, edustustilat, kuntosali, lounasravintola, sauna, sosiaalitilat ja vuokrattavat neuvottelutilat. Kiinteistön keittiötilat on remontoitu vuonna 2020 ja wc-tilat uusitaan vuonna 2024. Toimistotiloja löytyy erikokoisina 3.-6. kerroksista, vastaten erilaisten vuokralaisten tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tästä tilasta. Tervetuloa tutustumaan – varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kauttamme löydät myös muita tarpeisiinne sopivia tilavaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle täysin veloitukseton.

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1972
Condition:
Hyvä
Contact details
Jorma Ryynänen
Nina Meyke
Tommi Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus