Äyritie 22

01510 Vantaa

104 m2 | toimisto | 4 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana 104m2 siisti ja moderni toimistotila Plaza Business Parkin Tuike-talosta Vantaan Aviapoliksen alueella. Tila sijaitsee neljännessä kerroksessa ja sisältää muutaman huoneen, avotilaa, avokeittiön sekä WC:n. Pohjaratkaisu ja viimeistely ovat myös räätälöitävissä vastaamaan yrityksenne erityistarpeita, tarjoten joustavuutta ja mukautuvuutta toimintaympäristöönne.

Toimisto sijaitsee erinomaisella paikalla Kehä III:n vieressä ja Kauppakeskus Jumbon vastapäätä, osana uusinta ja dynaamista yrityspuistoa, joka on yli 50 yrityksen koti.

Plaza Business Park tarjoaa vuokralaisilleen kattavat palvelut, kuten aulapalvelun, kaksi lounasravintoloaa, neuvottelutiloja, catering-palvelut, suihkutilat, sauna- ja edustustilat, lainattavat polkupyörät, siivous- ja turvapalvelut sekä shuttle-bus yhteydet. Pysäköinti on järjestetty kätevästi Plaza Business Parkin pysäköintitalossa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Kyllä
Year built:
2013
Condition:
Hyvä
Contact details
Nina Meyke
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus