Porthaninkatu 3-5

20500 Turku

1017.5 m2 | toimisto | 4. Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana laadukasta toimistotilaa Astra-kampuksella, Porthaninkatu 3-5, Turku. Toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 4. kerroksessa, ja niitä voi vuokrata joustavasti 451,5 m², 566 m² tai koko kerroksen osalta. Tilat on muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan ja niiden valmistuminen sijoittuu lokakuulle 2025.

Astra-kampus sijaitsee strategisesti lähellä Turun yliopistoja. Rakennuksessa toimivat myös Åbo Akademin opiskelijat ja henkilökunta, mikä luo dynaamisen ja akateemisen ympäristön. Rakennus on suunniteltu turkulaisten kohtaamispaikaksi, jossa järjestetään muun muassa konferensseja, ja siellä on mahdollisuus vuokrata ryhmätiloja ulkopuolisille tahoille.

Kohteen remontti suoritetaan vastuullisesti, ja tavoitteena on saavuttaa 4 tähden RST-sertifikaatti, mikä takaa korkeatasoisen ympäristöstandardin. Tämä uusi kampus tarjoaa erinomaiset puitteet yhteistyölle, innovaatiolle ja tapahtumien järjestämiselle. Se on ihanteellinen paikka yrityksille ja organisaatioille, jotka arvostavat kestävää rakentamista ja haluavat olla osa elävää akateemista yhteisöä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Condition:
Uutta vastaava
Prices
Maintenance costs:
sähkö ja vesi kulutuksen mukaan
Contact details
Ritva Nuotio
Juho Haapasalo
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus