Uutistie 3

01770 Vantaa

472 m2 | varasto | 4 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan laadukasta varasto- ja toimistotilaa Vantaalta Pressi Smart Premises kohteesta, C-talosta, vuokrattava tila on katutason 243 m² varastotila ja 4. kerroksen 229 m² toimistotila, yhteensä 472 m².
Varastotilassa on korkeutta n. 5m ja n. 650kpl lavapaikkoja, nosto-ovi kooltaa n. 4 x 4,5m.

Kiinteistö Pressi Smart Premises muodostuu tällä hetkellä kahdesta valmiista kiinteistöstä, josta C-talo valmistui 2019 ja B-talo valmistui 2022.
Kiinteistö Pressi Smart Premises sijainti on erinomainen, aivan Kehä 3 ja Hämeenlinnanväylän tuntumassa, josta on lyhyet ja nopeat etäisyydet sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaa lentoasemalle. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintipaikkoja, pyöräilijöille pyöräparkki sekä sosiaalitilat suihkuineen.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat myös hyvät. Vantaankosken juna-asema on vain 800m/11min. kävelymatkan päässä ja Sanomalan / Kivimäenpuiston linja-autoseisakit ovat vain 200m/3min. kävelymatkan päässä.

Tilat ovat uudenveroiset uusimmalla ja moderneimmilla energiatehokkuusmenetelmillä ja tilatekniikalla.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Pihalla
Year built:
2019
Condition:
Hyvä
Contact details
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Nina Meyke
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus