Kalevantie 2

33100 Tampere

290 m2 | toimisto | 4 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan modernia toimistotilaa Nokia areenan välittömästä läheisyydestä Yliopiston rinteeltä. Vuokrattavana on 4. kerroksen 290m2 toimistotila. Yliopistonrinne kiinteistö sijaitsee parhaalla paikalla Tampereen keskustassa. Kiinteistö on moderni ja vastaa tämän päivän toimistotyön tarpeita.

Kiinteistölle on helppo tulla. Nokia areena ja Tampereen rautatieasema sekä keskustan palvelut sijaitsevat aivan parin minuutin kävelymatkan päässä. Vuokralaisten käytettävissä ovat myös kiinteistön monipuoliset palvelut. Yliopistonrinteeltä löydät aulapalvelun, neuvottelutiloja penistä huoneista aina 150 henkilön kongressisaliin, kuntosalin, lounasravintolan, catering-palvelun ja saunatilat.

Yrityksen on mahdollista saada kiinteistöltä tarpeellinen määrä autopaikkoja pysäköintihallista tai ulkopysäköintialueelta. Autopaikkoja latauspisteineen on mahdollista saada sähköautoilijoille.

Yliopistonrinne on vuokralaiselleen myös vastuullinen valinta. Kiinteistö on hiilineutraali ja rakennuksilla on LEED-sertifiointi.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin paikan päälle!
Kysy tarjous tästä kohteesta.

Additional information
Condition:
Erinomainen
Contact details
Tommi Ryynänen
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus