Polttimonkatu 4

33210 Tampere

213 m2 | toimisto | 3 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan toimistotilaa historiallisella Finlaysonin tehdasalueella. Vuokrattavana on 3. kerroksen 213m2 toimistotila. Tila sijaitsee rakennuksen TR40-41 Pakkavarastossa eli ns. pääkonttorirakennuksen ohessa.

Tila on läpitalon huoneisto 216m2. Se vaatii remonttia ja tila toteutetaan yhteistyössä uuden vuokralaisen kanssa toivotunlaiseksi.
Valoisaa tilaa jossa rauhallinen ja kodikas tunnelma. Tilaan remontoidaan suihku/wc-tila sekä toinen erillinen wc. Se koostuu kahdesta isosta ja avarasta sekä yhdestä pienemmästä tilasta, jotka ovat toisiinsa yhteydessä. Näistä on näkymä Finlaysonin kirkon idyllisiin maisemiin. Lisäksi sisäpihan suuntaan on iso erillinen huone, jonka ikkunoissa kiipeilee upea villiviini.
Tilassa on pieni keittiönurkkaus ja se on mahdollista siirtää sisäpihan puoleisen huoneen yhteyteen tarvittaessa.
Väliseiniä on mahdollisuus purkaa tai rakentaa lisää.

Tilasta on tehty erilaisia suunnitelmia, joita voidaan käyttää ideointiapuna.

Tämä tila kannattaa tulla katsomaan paikan päälle!

Alueella on historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja 1800-luvun teollisuusarkkitehtuurin huippuja. Finlaysonin perinteikäs tehdasalue on saneerattu viimeisen 15 vuoden aikana nykyaikaiseksi toimitila- ja liikekiinteistöksi, jossa toimii tällä hetkellä yli 100 eri alan yritystä.
Alueella on tyylikäs Finlayson Meetings kokousalue. Sieltä voi varata erikokoisia neuvotteluhuoneita ja siellä on puhelinkoppeja sekä lounaskahvio.

Ole yhteydessä, mennään tutustumaan:
annina.niemi@tuloskiinteistot.fi tai p. 0404812220

Additional information
Contact details
Annina Niemi
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus