Hämeentie 15

00500 Helsinki

323 m2 | toimisto | 5 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan laadukas ja viihtyisä 323m² toimistotila Sörnäisistä. Vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa tilan pohjaratkaisuun sekä viimeistelyyn. Kuvat ovat referenssikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Kiinteistö Hämeentie 15:n sijainti on erinomainen aivan Sörnäisen ytimessä. Viime vuosina Helsingin kaupunki on tehnyt mittavia uudistuksia Hämeentiellä parantaakseen julkisen ja kevyen liikenteen yhteyksiä sekä samalla koko alueen houkuttelevuutta. Ympärilläsi on kaikki tarvittavat palvelut ja loistavat lounasravintolat, kuten esimerkiksi Onda terasseineen suoraan toimiston ikkunasi alapuolella. Kiinteistön vuokralaisten käytössä on myös Lindströmin talon, Kalasataman Kummelin sekä Rantatie Business Parkin erikseen varattavat neuvottelutilat.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat loistavat. Lintulahden ratikkapysäkki on aivan talon edessä ja Sörnäisten Metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1956
Condition:
Hyvä
Contact details
Nina Meyke
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus