Kutomotie 6

00380 Helsinki

264 m2 | toimisto | 4 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan 264m2 toimistotila historiallisesti arvokkaasta kohteesta Kutomotiellä. Tila soveltuu myös kevyeen varastointiin. Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia.

Kiinteistö sijaitsee Pitäjänmäen suositussa yrityskeskittymässä. Kadun varrella sijaitsevan toimistotiloja tarjoavan A-talon historia ulottuu aina vuoteen 1946 saakka. Sisäpihan B-talossa on toimistojen lisäksi avaria ja monikäyttöisiä tuotanto- ja varastotiloja. Molemmissa taloissa on lastauslaiturit, ja talon käyttäjät voivat vuokrata varastotiloja kellarikerroksesta.

A-talossa on suosittu ravintola Sitrus ja lisää palveluita löytyy kävelymatkan päässä: päivittäistavarakauppoja, liikuntapalveluja ja lisää ravintoloita.

Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, kuin junalla tai raide-jokerilla. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön pihalla.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Pihalla
Condition:
Hyvä
Contact details
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Nina Meyke
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus