Fabianinkatu 23

00130 Helsinki

4213 m2 | toimisto | K3-6 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan arvotoimistotilaa Esplanadin puiston ja Kauppatorin kupeesta. Täysin uudistuvassa ja muuntojoustavassa talossa tilat räätälöidään yrityksen toiveiden mukaisesti. Modernit tilat ja talotekniset ratkaisut mahdollistavat saumattoman hybridityöskentelyn. Arkkitehti Pekka Saareman suunnittelema Tukkukauppojen Oy:lle rakennettu toimistokiinteistö on valmistunut 1962.

Arvokkaasta Kasarmitorin alueesta on kehittymässä mielenkiintoinen liikekeskus, jossa toimii muun muassa useiden yritysten pääkonttoreita ja mainostoimistoja. Uudet hotellit ja ravintolat elävöittävät merellistä aluetta entisestään.
Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja metroasemalle on 500 metriä ja monet raitiovaunut kulkevat aivan läheltä. Autolla tulevien pysäköintiä helpottaa oma autohalli.

Tilat ovat muunneltavissa joko avo- tai huonekonttorikäyttöön. Kiinteistön sisäänkäynti on edustava, ja ylimmässä toimistokerroksessa on upea terassi Fabianinkadulle. Talo on peruskorjattu vuonna 1990.

Kiinteistössä on oma autohalli, josta on mahdollisuus vuokrata autopaikkoja. Aimo Parkin pysäköintitalot ovat aivan kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Kiinteistöllä on Very-Good tason BREEAM in-Use -ympäristösertifikaatti. Tavoitteena on rakennushankkeen sertifiointi BREEM Excellent -tasoon.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Year built:
1962
Contact details
Tommi Ryynänen
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus