Tammasaarenlaituri 3

00180 Helsinki

60 m2 | toimisto | 1 Floor

View the photos
Property description

Vuokrattavana 60 m2 katutasossa oleva valoisa, isoilla ikkunoilla varustettu toimistotila. Tilassa on oma keittiö ja yhteiskäyttöiset wc-tilat.

Kiinteistö Itämerentalo on rakennettu 1971. Maineikas betoniarkkitehti Einari Teräsvirta suunnitteli sen alun perin Alkolle. Rakennusvuonnaan se oli ensimmäinen avokonttoritarkoitukseen rakennettu toimistokiinteistö Suomessa. Vuonna 2003 täysin saneeratussa rakennuksessa on hissi, kaukolämpö ja jäähdytetty ilmanvaihto. Kiinteistön vuokralaisina on useita luovien alojen yrityksiä ja Kaapelitehdas sijaitsee aivan vieressä. Ruoholahden kauppakeskuksen kattavat palvelut ovat myös muutaman askeleen päässä.

Tammasaarenlaituri 3 on aivan Lauttasaaren sillan kupeessa. Ruoholahden Metroasema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat kiinteistön hallipaikat.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin – löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1971
Condition:
Hyvä
Contact details
Nina Meyke
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus