Seilorinkatu 1

00980 Helsinki

4783 m2 | varasto

View the photos
Property description

Vuokrattavana modernit ja joustavat varastotilat Vuosaaren Logistiikkakeskuksessa. Vuonna 2008 valmistunut logistiikkakeskus on osa nykyaikaista Vuosaaren sataman logistiikka-aluetta, jossa tilat sijaitsevat neljässä eri rakennuksessa. Varastotilat ovat helposti muunneltavissa asiakkaan tarpeisiin ja ne voidaan suunnitella esimerkiksi läpivirtausterminaaliksi tai U-kiertoratkaisuksi. Varastojen vapaa korkeus on 6–9 metriä, ja lattiankantavuus on 4000–5000 kg/m², joten ne soveltuvat monipuolisiin logistiikkatarpeisiin. Tarvittaessa tiloihin voidaan toteuttaa asiakkaan toimintaan parhaiten sopivat hyllyratkaisut. Purkaus- ja lastaustilat on optimoitu kontti- ja ajoneuvoliikenteelle.

Varastotilojen yhteyteen voidaan rakentaa myös tarvittavat toimisto- ja sosiaalitilat. Vuosaaren Logistiikkakeskuksen sijainti sataman ytimessä tarjoaa erinomaiset yhteydet ympäri Suomen. Satamasta on suora moottoritietasoinen yhteys Kehä III:n
ja Suomen päätieverkostoon. Lisäksi logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys Keravan kautta pääradalle.

Etäisyydet keskeisiin liikenneväyliin: Turunväylälle (E18) 30 minuuttia, Hämeenlinnanväylälle (E12) 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia ja Lahdenväylälle (E57) 10 minuuttia. Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Year built:
2008
Contact details
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus