Kärrykatu 6

20780 Kaarina

331 m2 | tuotanto

View the photos
Property description

Myydään katsastusasemakiinteistö, joka sijaitsee Kaarinan keskustan tuntumassa, liikenteellisesti hyvällä paikalla. Rakennus on lähes uutta vastaavassa kunnossa ja soveltuu erinomaisesti nykykäyttöönsä!

Varsinainen katsastustila on vapaalta korkeudelta noin 6 metriä korkeaa läpiajettavaa tilaa, jossa sekä länsi- että itäsivuilla on kaksi noin viisi metriä korkeaa ja kolme metriä leveää nosto-ovea. Hallin Uudenmaantien puoleisessa päässä on kahdessa kerroksessa oleva osuus, jonka alakerrassa on asiakaspalvelutiloja ja vähän toimisto-/sosiaalitiloja ja yläkerrassa sosiaalitiloja mm. kaksi pukuhuonetta ja suihkutilat sekä kaksi toimistohuonetta, joissa toisessa keittiö. Toisessa kerroksessa on myös ilmanvaihtokonehuone.

Lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä ja lämmönjako toimisto- ja sosiaalitiloissa vesikiertoisin patterein ja hallissa puhaltimen avulla. Rakennus on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon.

Rakennus on omalla tontilla, jonka pinta-ala on 3 117 m². Tontin rakennusoikeus on e=0,4 eli 1.246,8 kem² ja sen voi käyttää kahteen kerrokseen.

Kiinteistössä on vuokralainen, joka vuokran lisäksi vastaa kaikista kiinteistön hoitokuluista lukuun ottamatta kiinteistöveroa (n. 1.600 €/vuosi) ja -vakuutusta (n. 1.600 €/vuosi). Kohteen nettotuotto on n. 54 000 euroa vuodessa.

Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa kohteeseen!

Additional information
Year built:
2005
Condition:
Lähes uutta vastaavassa kunnossa
Features:
Nosto-ovet, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenottojärjestelmällä, rasvamonttu, neljä rasvanerotuskaivoa sekä paineilmaputkisto.
Prices
Myyntihinta:
800 000 €
Free of debt price:
800 000 €
Square meter price:
2416,91 €/m2
Contact details
Jussi-Pekka Kouki
Juho Haapasalo
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus