Elopellontie 1

33470 Ylöjärvi

155 m2 | liike

Katso kuvat
Perustiedot

Ylöjärven Elovainiossa monipuolista liike-, varasto- ja monitoimitilaa vapautumassa alkusyksystä

Elopellontie 1 kiinteistöllä sijaitsee monipuolista liiketoimintaa aina eläinlääkäriasemasta autoliikkeeseen. Kiinteistö sijaitsee alle puolen kilometrin päästä kauppakeskus Elosta ja Vaasantieltä, Tampereen Lielahteen matkaa on 8 km. Piha on kokonaan asfaltoitu, ympäriajettava ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa. Tontilla on näkyvä korkea mainospyloni, johon yritykset saavat asentaa omat mainoksensa, samoin hallin näkyvään päätyyn.

Nyt vapautumassa tila kooltaan 155 m² jossa on lisäksi n. 45 m² kokoinen parvi. 4 m korkea nosto-ovi, lattiakaivo öljyn- ja hiekanerotuksella, voimavirtapistokkeet, erillinen keittiö, wc ja suihkukaappi.

Tämän tilan lisäksi on mahdollisuus vuokrata myös kaksi vierekkäistä tilaa eli 155-310 m² lisätilaa. Suurin kokonaisuus joka kiinteistöltä on mahdollisuus vuokrata on yhteensä 465 m² kokoinen. Kysy lisää!

Lämmitys sisältyy vuokraan, vesi laskutetaan erikseen ja oma sähkösopimus tulee tehdä tilakohtaisesti. Vuokralainen huolehtii itse jätehuollon järjestelyistä.

Ole yhteydessä niin mennään tutustumaan paikan päälle!

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Janette Ollula
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös