Satamaradankatu 1

00510 Helsinki

461 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan erittäin laadukasta toimistotilaa Vallilasta. Vuokrattava tila on 6. kerroksen 461 m² toimistotila. Sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistön sisältä.

Colony Vallila on viralliselta nimeltään Kiinteistö Oy Vallilan Toimisto, joka on entinen SOK Helsingin Tehtaiden kiinteistö. Colony Vallilan kolmen rakennuksen kokonaisuus valmistui vuosina 1920-1938. Kiinteistö valmistui täydellisestä saneerauksesta keväällä 2020, ja tarjoaa modernin toimistokokemuksen ja uniikin industriaali -henkisen tunnelman. Ympäristöluokitusjärjestelmässä kohde on sertifioitu Breem Very Good standardin mukaisesti.

Kiinteistö on suunniteltu työyhteisöille, joissa niin arkipäivien ja vapaa-ajankin palveluita tuodaan lähelle työntekijöitä tukemaan arjen sujuvuutta, hyvinvointia ja elämänlaatua.
Kiinteistöstä on hyvät yhteydet busseille ja raitiovaunuille – Teollisuukadun ja Sturenkadun pysäkit ovat kiinteistön vieressä.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1920
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus