Kalevantie 2

33100 Tampere

117 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan modernia toimistotilaa Nokia areenan välittömästä läheisyydestä Yliopiston rinteeltä. Vuokrattavana on 4. kerroksen 117m2 toimistotila. Yliopistonrinne kiinteistö sijaitsee parhaalla paikalla Tampereen keskustassa. Kiinteistö on moderni ja vastaa tämän päivän toimistotyön tarpeita.

Kiinteistölle on helppo tulla. Nokia areena ja Tampereen rautatieasema sekä keskustan palvelut sijaitsevat aivan parin minuutin kävelymatkan päässä. Vuokralaisten käytettävissä ovat myös kiinteistön monipuoliset palvelut. Yliopistonrinteeltä löydät aulapalvelun, neuvottelutiloja penistä huoneista aina 150 henkilön kongressisaliin, kuntosalin, lounasravintolan, catering-palvelun ja saunatilat.

Yrityksen on mahdollista saada kiinteistöltä tarpeellinen määrä autopaikkoja pysäköintihallista tai ulkopysäköintialueelta. Autopaikkoja latauspisteineen on mahdollista saada sähköautoilijoille.

Yliopistonrinne on vuokralaiselleen myös vastuullinen valinta. Kiinteistö on hiilineutraali ja rakennuksilla on LEED-sertifiointi.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin paikan päälle!
Kysy tarjous tästä kohteesta.

Lisätiedot
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus