Peltokatu 26

33100 Tampere

303 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Tampereen Tammelasta modernia business park henkistä toimistotilaa. Vuokrattavana on 3. kerroksen 303m2 toimistotila. Technopolis Asemakeskus on valinta sinulle, joka etsit yrityksellesi korkeatasoista ja laadukasta sekä joustavaa toimitilaa hyvien liikenneyhteyksien varrelta Tampereen keskustasta.

Kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen monipuolisia palveluita: talosta löytyy aulapalvelu, eri kokoisia neuvottelutiloja, VIIP-saunatilat, catering-palvelu ja lounasravintola sekä kuntosali.

Asemakeskus on myös vastuullinen valinta. Kiinteistö on saavuttanut LEED-sertifioinnin ympäristöystävällisyydestä. Kiinteistö esimerkiksi käyttää 100% uusiutuvaa sähköä.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Asemakeskuksen ympärillä on vain kävelymatkan päässä paljon lähipalveluita. Tampereen rautatieasemalle on 6min kävelymatka, lähin hotelli 5min kävelymatka ja ratikkapysäkille 9min kävelymatka. Autoilijoille on mahdollista vuokrata pysäköintipaikkoja parkkihallista tai ulkopaikoilta. Kiinteistössä on myös sähköautoille latauspisteet.

Tervetuloa tutustumaan kiinteistöön paikan päälle!
Kysy tarjous tästä kohteesta.

Lisätiedot
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus