Mannerheimintie 6

00100 Helsinki

3500 m2 | toimisto | 1-6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana toimistotila Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Mannerheimintie 6. Tämä Spondan Urban Collection kohde tullaan peruskorjaamaan täysin, ja se valmistuu vuonna 2026.

Tila sopii erityisesti keskisuuren, historiallista miljöötä ja uniikkeja tilaratkaisuja arvostavan yrityksen pääkonttoriksi tai 3–6 käyttäjän hybriditaloksi. Toimistotilan valtteja ovat näyttävä sisääntuloportaikko, huima huonekorkeus sekä wieniläishenkiset salit. Upeat näköalat Esplanadin suuntaan luovat inspiroivan työympäristön.

Ylimpään kerrokseen on suunnitteilla oma terassi, ja lisäksi kerrokseen on mahdollista toteuttaa esimerkiksi spa-alue saunalla ja uima-altaalla. Kiinteistöön voidaan myös toteuttaa edustava sisääntuloaula vastaanottopalveluineen, mikä tekee tilasta erittäin houkuttelevan yritysvieraille.

Kaikki julkiset kulkuvälineet ovat lähietäisyydellä. Autoilijoita palvelevat Aimo Parkin pysäköintitalot Iso Erottajalla ja Forum P.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1870
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus