Hämeentie 31

00500 Helsinki

675 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Helsingin luovasta ytimestä Kalliosta toimistotilaa. Vuokrattavana on 675m2 toimistotila, jonka pohjaratkaisu ja viimeistely suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa. Kuvat ovat referenssikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Hämeentie 31 on juuri saneerattu vastaamaan nykypäivän työelämän vaatimuksia ja talossa onkin miellyttävän tunnelman lisäksi loistava palveluvalikoima. Ylimmissä kerroksissa sijaitsevan Village Worksin toimistohotellin seinien sisältä löytyy muun muassa useita hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita, kaksi tapahtumatilaa sekä lempeisiin löylyihin houkutteleva sauna. Viihtyisän valoisat ja isompiakin ryhmiä sujuvasti palvelevat tilat ovat kaikkien Hämeentie 31:n käyttäjien vuokrattavissa. Kirsikkana kakun päällä on upea kattoterassi, jolta aukeaa hurmaavat näkymät Katri Valan puistoon ja lähiseudun kattojen ylle. Kokoustarjoilut järjestyvät käden käänteessä katutasossa sijaitsevan K-marketin Jussi-kauppiaan toimesta. Joustavuudestaan ja hymyilevästä palvelustaan kiitosta kerännyt ”minipitopalvelumme” huolehtii kokouksien kattauksista luotettavasti ja ripeästi.

Hämeentie 31 tarjoaa sijaintinsa puolesta Kallion runsaan lounasravintolavalikoimat. Myös kauppakeskus Redin palvelut sijaitsevat lähellä. Jos et halua liikkua omaa taloa pidemmälle, pääset herkuttelemaan vain hissi- tai porrasmatkan päähän kiinteistön toisessa kerroksessa sijaitsevaan Shabu House – ravintolaan, joka tarjoilee trendikkäitä aasialaisia makuja.

Kiinteistö on helppo saavuttaa keskeisen sijaintinsa vuoksi. Parin askeleen päässä ovat Sörnäisten metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit. Toimistolle pääset kätevästi myös omalla pyörällä baanaa pitkin. Pyöräilijöille on puitteet kohdallaan muutenkin – talossa on pyörille turvallinen säilytyspaikka ja jokaisesta tilasta löydät oman suihkutilanne. Autopaikkoja on saatavilla niin kiinteistön rauhalliselta sisäpihalta kuin läheisestä parkkihallista.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus