Lars Sonckin kaari 10-16

02600 Espoo

473 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas ja tyylikäs 473 m2 toimistotila Espoon Leppävaarassa, Pohjois-Euroopan suurimmassa teknologiakeskittymässä. Pienellä pinta-remontilla tästä saadaan erittäin viihtyisä ja tulevalla vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa viimeistelyyn.

Kiinteistö Stella Business Park on juuri läpikäynyt mittavan uudistuksen. Ennen kaikkea yrityspuistossa on panostettu palvelutarjontaan, työviihtyvyyteen ja hyvinvointia lisääviin ratkaisuihin. Tarjolla on mm. aula- ja postitus- ja assistenttipalvelu, avara viihtyisä kuntosali, juuri valmistunut auditorio, upeat kattokerroksen saunatilat, parturi-kampaamo, neuvottelukeskus, autopesula, renkaidenvaihtopalvelu sekä suosittu lounasravintola. Lisäksi ympärillä on lukuisia muita lounasravintoloita. Stellan ympäristöystävälliset muunneltavat tilat sopivat kaikenkokoisille toimijoille ja tarvittaessa muuttuvat yrityksesi mukana. Sekä yhteistiloissa että toimistoissa on raikas moderni ilme, joten tänne on aina mukava tulla!

Stella Business Parkin sijainti on erinomainen, kaukana keskustan ruuhkista, mutta silti lähellä kaikkea. Kehä I on aivan vieressä ja Leppävaaran asema Sellon palveluineen on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alueen vetovoimaisuutta lisää tuleva RaideJokeri. Kahdessa suuressa parkkihallissa on runsaasti parkkipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus